Sympany
Ruimt uw kledingkasten uit. Deponeer oude kleding in de kledingcontainer.
Zomerpas%202017

Hij is weer verkrijgbaar!  De zomerpas om cadeau te doen aan uw kind een vriend of vriendin of familielid. Eigelijk voor iedereen die in deze zomervakantie eens fijn kennis wil maken met onze tennissport en dan misschien wel lid wil worden (hoeft niet, mag wel).

De spelregels voor de zomerpas zijn als volgt:  De periode is verlengd tot 2 maanden in de zomer en wel van 17 juli tot en met 16 september. Voor senioren (ouder dan 17 jaar) is dit dan inclusief gratis deelname aan Bokt del Sol.

Zomerpas 2017 senior kost 25 euro en junior 15 euro. Dit bedrag graag overmaken op IBAN NL67 RABO 0373 2088 71 o.v.v.  naam zomerpas voor  . . . . . . . . . .  (naam vermelden)

Tevens even doorgeven aan de ledenadministratie dat dit bedrag is overgemaakt en daarbij dan even de naam vermelden voor wie de zomerpas bestemd is en wat de evt. speelsterkte is bij tenniservaring, anders is het speelniveau standaard 9. En tot slot even vermelden waar de zomerpas naar toe gestuurd dient te worden.

Heel veel plezier gewenst met deze zomerpas 2017!

Ledenadministratie TV Bokt

email adres:  ledenadministratie@tvbokt.nl

Ga terug naar het overzicht
Agenda
30-06-2017
Cocktailtoernooi, 50+
Ook de Senioren gaan onder hopelijk zomerse omstandigheden een zonnig toernooi tegemoet, met nadien zeker een toast o...
07-07-2017
Bokt Open Zomer
Het jaarlijks grote open toernooi van TV Bokt. Vanuit de regio komen al vele jaren grote aantallen tennissers bij ons...
24-07-2017
Bokt del Sol, 15+
Het tennistoernooi voor de mensen die niet op vakantie zijn gegaan. Maar wel de vakantiesfeer willen proeven.
Commissies
Bes Ledenadmin.