Bokt del Sol
Leuk toernooi voor thuisblijvers. 17 t/m 22 augustus. Schrijf in, Doe mee. ...

Padel najaarscompetitie 2020

Padel najaarscompetitie 2020

Vanwege de maatregelen rondom de bestrijding van het corona-virus zijn de eerdere competities van dit jaar (triple-double (maart en april, week 13 t/m 17) en voorjaar (mei en juni, week 21 t/m 26) niet doorgegaan. Hopelijk laten de richtlijnen het toe om in september en oktober (week 37 t/m 41) de najaarscompetitie te spelen.

Een team kan uit zowel mannen als vrouwen bestaan. Er zijn 5 speeldagen en per wedstrijddag worden 4 verschillende dubbels gespeeld. We bieden de competitie op vrijdagavond en zaterdag aan. Op vrijdag beginnen de wedstrijden (uit en thuis) om 19.00 uur en op zaterdag om 10.00 uur of 14.00 uur.

Je kunt als team of als individu inschrijven. Bij een opgave als team vermeldt de aanvoerder de KNLTB-nummers en de namen van de spelers in het veld opmerkingen. Bij een inschrijving als individu gaan we, bij voldoende belangstelling en in overleg, uit de losse inschrijvers een of meerdere teams samenstellen zodat je kunt spelen.

Vanwege de anderhalvemetermaatregelen mogen maximaal 25-30 mensen gelijktijdig in de Sjapoo aanwezig zijn. Dit betekent dat er MAXIMAAL 3 thuisspelende teams (tennis + padel) per dagdeel worden toegestaan. Er kan dus een zeer beperkt aantal teams meedoen. Bij meer aanmeldingen dan we kunnen toelaten gaan we op 29 juni LOTEN onder bijzijn van een bestuurslid. Voor de loting geldt dat elk team evenveel kans maakt. Denk dus goed na voor welke dag je een team aanmeldt.
Op zaterdag hanteren we variabele begintijden zodat we meerdere (6) tegelijk thuisspelende teams op die dag kunnen toelaten. Indien nodig, spelen we in twee rondes. De eerste ronde start om 10:00 uur en de tweede ronde om 15:00 uur. Een team kan een voorkeur uitspreken voor de ochtend of de middag, maar het blijft een voorkeur en geen garantie.
 

Selectieprocedure

We kunnen tijdens deze competitie minder teams toelaten dan normaal. Op vrijdag is er ruimte voor 6 teams padel en tennis en op zaterdag kunnen 12 teams meedoen. Het zou jammer zijn als je hebt ingeschreven en je wordt uitgeloot. Om je kansen op deelname te vergroten kun je een 2e voorkeur aangeven.
 
1. Een team kan zich aanmelden voor maximaal twee onderdelen (twee verschillende dagdelen). Dit doe je door bij je aanmelding (dit is dan automatisch je eerste voorkeur en kan voor tennis of voor padel zijn) in het opmerkingenveld je tweede voorkeur (kan voor tennis of voor padel zijn) te vermelden. Bijvoorbeeld "Onze tweede voorkeur is: Tennis 66 HD 17+ zaterdag (4HD)". Let op: het opgeven van een tweede voorkeur is NIET VRIJBLIJVEND. Indien een team voor de tweede voorkeur wordt ingeloot (waarover later meer) en door ons bij de KNLTB is ingeschreven, dan kan terugtrekken ("Die dag komt toch eigenlijk niet goed uit......") een boete opleveren vanuit de KNLTB. Deze wordt aan het team doorbelast!
 
2. We behandelen eerst de aanmeldingen voor maandag, dan voor dinsdag enz en we eindigen met de aanmeldingen voor zondag. Behandelen komt neer op het, indien nodig door loten, toekennen van een volgnummer wat resulteert in een ranking. De nummers 1 t/m ‘maximum van het aantal teams voor het betreffende dagdeel’ worden ingeschreven (zie 3a/3b/3c).
 
3. Wanneer is er plek voor een team voor een dag(deel)?
a) Wordt een team ingeloot voor de eerste voorkeur van dat team, dan wordt het team ingeschreven voor de eerste keus en komt het team niet meer in aanmerking voor de andere dag(del)en/tweede keus.
b) Wordt een team uitgeloot voor de eerste voorkeur van dat team, dan doet het team ook mee voor bij de loting voor de tweede keus.
c) is een team voor meerdere dagen ingeloot, dan wordt de hoogste voorkeur genomen. Op de andere dagen vervalt dit team uit de ranking en wordt de 'eerste reserve' op de ranking ingeschreven.
 
Dus: aanmelden voor één onderdeel betekent minder kansen dan een team dat een tweede voorkeur heeft opgegeven. We kunnen echter niet genoeg benadrukken dat het opgeven van een tweede voorkeur niet vrijblijvend is!
 

Incasso

Een team wordt uiteindelijk door ons voor maximaal 1 onderdeel ingeschreven. Is een team ingeloot, wordt alleen het inschrijfgeld voor dit onderdeel geïncasseerd. Is een team uitgeloot, dan wordt er uiteraard niks geïncasseerd.
 

Aanmelden:

  • Het inschrijfgeld voor een team bedraagt € 60,00.
  • Het inschrijfgeld voor een individu bedraagt € 15,00.
  • Als uit de losse inschrijvingen een team wordt gevormd, bedraagt het inschrijfgeld € 60,00. Dit bedrag wordt via de aanvoerder geincasseerd en onderling verrekend. 
  • Je kunt als team of als individu aanmelden tot en met zondag 28 juni.
  • Bij teamopgave: Vermeld de KNLTB-nummers en de namen van de spelers in het veld opmerkingen.
     

Speeldata 

Speeldagen

Inhaaldagen

Week

37 38 39 40 41 42 43
Vrijdag 11 sep 18 sep 25 sep 02 okt 09 okt 16 okt 23 okt
Zaterdag 12 sep 19 sep 26 sep 03 okt 10 okt 17 okt 24 okt
Zondag 13 sep 20 sep 27 sep 04 okt 11 okt 18 okt 25 okt

De competitie op zondag is bedoeld voor topklasse en jeugd. Op dit moment bieden we deze dag niet aan.

Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected]

Agenda
17-08-2020
Bokt del Sol
Een gezellig recreatietoernooi voor thuisblijvers in de vakantieperiode.
24-08-2020
Clubkampioenschappen 2020
We hebben 5 dagen op rij wedstrijden met finales op zaterdag, afsluitend met een gezellige BBQ. Speel mee of kom ki...
05-09-2020
TV Bokt Fietstocht
Een evenement met een hoog gezelligheidsgehalte en misschien een beetje zadelpijn.
Commissies
TB Padel